Fredag...

Sitter här vid datorn och glor. Det var visst ett tag sen jag skrev sist.
Det har varit ganska intensiva dagar på sistone. Först var "Bergarna" här...sen kom Malin och Petter. Och Olivia fick vi ju ha hos oss nästan en hel vecka, Jippie!!!!
Men nu känns det som om lugnet har lagt sej för den här gången. Snön ligger fortfarande kvar men idag kom Lukas in med lite tussilago och koltrasten har varit här en vecka nu.
Det lovas bra väder så vi ska försöka ta oss upp till Höglekardalen på längskidor nå'n dag nu.
Annars är det nog som vanligt ungefär...när det gäller investeringen befinner vi oss som i ett vakuum just nu. Vi väntar på att bankerna och länstyrelsen ska säga sitt.
Så...vi kan inte göra så mycket annat än att vänta.
"Dykaren" vill ge sej ner i Storsjön med vattenslangen så det blir nog så, kanske till veckan, förutsättningen är ju att isen bär så tiden krymper för varje dag nu när det blir varmare.
Ska ha lite "myskväll" med Lukas och Torgny snart. Tjejerna är i sta'n på Ungdomssamling,  ska väl in och hämta dem sen.
Det klarnar upp ute nu så hoppas på en "fjälldag" i morgon. Det är nästan Gudomligt den här tiden på året. Går ej att beskriva - måste upplevas.
Må nu så bra allihop!!!!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

åå vi alla måste bestämma ett datum när isen går .
TYCKER OM DIG : MAMMA ! plus pappa säg det till han kramar olivia

2008-04-18 @ 20:40:16
Postat av: Simon Widholm

dukare? vad är det... har det med vattnet o göra?... tack för köttet föresten, det betyder hur mycket som hellst för oss, hörde ni att bärgningen av bilen gick på 3000 kr... en hel förmögenhet, bilen var inte ens värd så mycket. godnatt /kram Simon

2008-04-19 @ 00:08:18
URL: http://www.storebrorsan.blogg.se
Postat av: matildish

MYS KVÄLL UTAN OSS!!!! hmmm.... q:

2008-04-19 @ 11:59:25
URL: http://www.matildish.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0